fyndade idag igen, snart får det räcka...


Yummie in the tummy, godaste yoghurten med jordgubbar till frukost

Sen kom Caroline & hälsade på en liten stund innan hon åkte till SFO för att hämta sina föräldrar som ska vara här i två veckor. Hon hade snackat med Wolfrad om Vegas och det blir i början av oktober, VIP & kändisar, gott gott gott.
Sedan bar det av mot Corte Madera, tänkte att jag måste ha nått finare & dyrare på mig när vi ska till Vegas, kan inte se så jäkla vanlig ut haha. Så jag fyndade...igen. Det var rea överrallt, superbra!


En zebraklänning från "Black & White" originalpris var 150 USD, nersatt till 59 USD och 40% rea på det, yes.


En klänning för 120 USD, nersatt till 60 & 30 % rea på det, yes på den med!

                                                                                                        CIAO

är väldigt nöjd med mina fynd!


En ny bikini från Target, 30 USD (180 SEK), skall användas flitigt i Vegas!


Skorna som jag lovade mig själv att aldrig köpa, fast för dessa skorna föll jag helt pladask!
Köpta på Target, 30 USD (180 SEK)

så tack vare att jag hittade mina fynd så är dagen räddad!

                                                                                          CIAO   

Nora Foss - norske talenter



Satt och kollade runt lie på youtube och hittade den här tjejen från Norges svar på Talang 2008 - Norske Talenter.
Hon heter Nora Foss al-Jabri, 11 år och är från Norge, helt underbart bra!


                                                                                            CIAO


föberedd upp till tänderna!


             


har bara 2 månader kvar här nu, kommer att flyga hem i slutet av oktober för det blir ingen sista resmånad här. Jag klarar mig fint ändå, kan alltid komma tillbaks när jag vill och bo hos kompisar och jag får se fram emot resan till VEGAS istället! Jag är sjukt redo för att komma hem, fira storjul med alla i släkten denna gången och förhoppningsvis hitta på något kul över nyår med Anna!
Håller på att leta vinter/höstkläder tills jag kommer hem, är taggad att bara vara hemma och höstmysa, dock kommer jag väl tröttna på det så småningom, men tills att jag tröttnat på det ska jag ha så kul som jag kan!
är ledig torsdag till söndag så nu blir det slappning på högsta nivå, är värd det efter så mycket som jag har slitit dom två senaste veckorna! Ska ta & hoppa in i duschen nu tänkte jag, sen får vi se vad jag känner för att göra!

                                                                                      CIAO

tre svenskar & ett glömt kuvert...

Jag jobbade hela lördagen, hade barnen över natten, sedan hade jag dom hela söndagen tills klockan fyra.
Gjorde köttbullar(hemmagjorda) och makaroner till barnen på lördagen, sedan åkte vi & hyrde film och sen var det myskväll och sängläggning.
På söndagen väcktes jag av Drake som inte kunde sova, då var klockan 06:23, så då var det dags att gå upp, gjorde svenska pannkakor, som dom älskar, till frukost, sedan ville dom titta på film, sen bar det av mot leksaksaffären, drake skulle på kalas så vi fick hitta en present. Körde hem igen, lämnade av Summer till Luci, för hon skulle också på kalas, sedan gjorde jag lunch till killarna, sedan var det dags för nästa avlämning, så jag körde bort till bion & tippade av Drake där. Så var det bara jag & Drew kvar, så vi bestämde oss för att dra till poolen för att bada & sola lite, var faktiskt jättekul, busade hela tiden & han uppförde sig perfekt . Sen hoppade vi i jacuzzin en stund, duschade & tog oss något att äta. Sen var det dags att tippa av Drew också, sen var jag ledig!

Körde hem för att byta om till en shoppingoutfit & drog till Corte Madera för att shoppa loss lite, väl inne på Nordströms så träffar jag på ett svenskt par, står & snackar lite, tills vi kommer på att mamman är ursprungligen från Tuve, världen är fan inte stor alltså. Dom skrev ner sina nummer så jag kunde komma förbi på fika nån dag och träffa deras barn och bara snacka lite svenska och ha trevligt med normalt folk haha. Vi skiljs åt, jag går vidare till smyckesavdelningen, stöter på dom igen och dom berättar att det finns ytterligare två svenskar dom hade träffat på. Honom träffar jag sen när jag är borta vid alla sjalar. Så tre svenskar inom loppet av en halvtimma, det är inte dåligt jobbat!
(fick köpt mig en ring för 36 USD på Macy's)



Jag åker hem, plockar upp diskmaskinen & sätter mig vid datorn för att söka jobb och titta på resor.
Caroline & Johanna är på väg hem från stan så jag åker & möter dom vid Cheesecake Factory, vi sitter där ett tag & pratar massa om allt & inget. När vi ska betala så bestämmer vi oss för att cp:a med våran servitör, så jag skriver ner johannas nr på kvittot med en liten hälsning: call me anytime love, xoxo.
Vi skyndar oss därifrån för att åka & köpa schampoo och grejjer då johannas telefon ringer, så är det MANAGERN på cheesecake factory som ringer och snackar massa, så carro ska förklara att vi bara skrev lappen på skoj och så, tills managern avbryter & säger att vi glömt ett kuvert med pengar(som var mitt) så jag får åka tillbaks & hämta det, och då är det väl klart att killen vi gav numret till går ut genom dörren när jag hämtar mitt kuvert, så pinsamt...

Nu är jag hemma iaf, känner att jag måste sova ut eftersom jag har vart uppe i 17 timmar, GÄSP!!
Godnatt & sov så gott!

                                                                                           CIAO


Sheraton Salobre Golf, Playa Meloneras i höst?







funderar på att dra en vecka i november med syrran till Spanien, vi är så sjukt sugna på att åka så det finns inte, frågan är bara hur hon ska få ihop pengar...mitt förslag var att panta burkar, dock var det inte så populärt!
Känner att jag måste iväg när jag kommer hem & skämma bort mig lite, bara va för mig själv och med nån som jag verkligen kan lita på & tycker om mer än nått på hela jorden!

                                                                                                    CIAO


mamma är världens bästa stöd!

Att titta tillbaka på det som varit gör att asfalten framåt blir stabilare!

en weekend i Napa Valley.



Uppfarten till "the main house"

En liten del av the main house

Pool & jacuzzi med utsikt över hela Napa & SF/ the bay

Gästhus no.1

Gästhus no.2

Kom precis hem från två dagar i Napa!
Christine fyllde 40 i fredags så Mike(hennes blivande man) hyrde ett mansion till henne(mike berättade att det såldes förra året för 110 miljoner SEK), kan inte vart billigt att hyra det då!
Tre hus, varav två var gästhus men var så stora så man lätt hade kunnat bott där själv & sen the main house med världens utsikt & pool. aa herregud, jag ska inte klaga!

Nu är jag tillbaks med barnen för C&M ska ha stor fest för alla kompisar och då så kan vi lika gärna vara här i Ross istället! Gjorde makaroner & hemmagjorda köttbullar till barnen & nu ska vi åka för att hyra film och handla lite matvaror, sen blir det mys och rakt i säng, alla är så trötta så det blir väl lika bra det!

                                                                                            CIAO

gräva ner mig?

Drar till Napa Valley idag, fick världens sjukaste besked igår så jag är fett deppig och vill helst bara gräva ner mig eller dra hem till sverige igen.
Dock blev jag lite gladare när jag läste mitt gamla raggs blog jag hade när jag var 14, han skrev ett roligt inlägg om våra EXTREMT misslyckade dejter, ni kan läsa det här:
 http://www.efterblogg.se/min-pinsammaste-dejt/

                                                                                             CIAO

Shwayze - Buzzin'


Allting kommer lösas & bli bättre igen...

Allting kommer lösas & bli bättre igen, om du har pengar i fickan eller ett ess i din ärm. // Anna & Louise

Det där var våran låt som vi inspirerades av när vi hade våran första roadtrip till Los Angeles, och visst klarade vi oss prima! Denna gången är det lite annorlunda, mer planerat, mer vältänkt.
Jag har nämligen fixat så att vi bor gott & gratis hos, först en killkompis i Beverly Hills & sen hos Johanna i San Diego.
Det bästa med allt är att vi då kan ha våra pengar i fickan & inte slösa det på boende, YUMMIE!
Känner att allting faller på sin plats, boende, pengasparning, aktiviteter osv, nu ser jag bara fram emot en slapp semester med världens bästa; anna, carro & johanna, my sweets!!
I Beverly HIlls blir det hus & gästrum, rätt chill, mer än vad man kan önska sig när man ska semestra & får det gratis & i SD bor vi hos Johanna i hennes rum på campuset, mysigt, det är johanna, Nanako(johannas room-mate), jag & anna, blir intressant men myisigt! Det blir surfning, sola, bada, chilla, universal studios, star-tour, fina middagar, fräscht boende, bruna ben, varmt klimat, snyggt folk & sist men inte minst SNYGGA KORT(riktat till anna).


Här hade vi tänkt att försöka oss på att surfa lite, eller vad det nu blir...

Vi ska bo hos Johanna på SDSU(san diego state university) under den tiden vi bestämmer oss för att vara i SD.

Här blir det att spendera några nätter också hos en kompis, skönt med gratis boende!

Ne nu får jag faktiskt ta & gå och lägga mig, börjar 8 imorgon, sen bär det av mot Napa Valley, lovar att det kommer bilder & uppdateringar därifrån!!

                                                                                                             CIAO

en liten upptäckt



VET NÅN VAD?
Katastrofen kom ju när bensinpriset var uppe i 4:30 $/gallon(vilket jag ungefär tror kan vara 7 kr/liter)
Nu ska ni få höra, IDAG, så kostade det bara 3.92/gallon(vilket kanske är 6 kronor/liter)
Att dom inte skäms härborta...detta var alltså mitt & carros intressanta samtalsämne hem från gymmet!

                                                                                            CIAO

I just threw it out there!

igår sa jag till min värdmamma att jag inte skulle stanna ett extra år. så himla skönt att få det sagt, äntligen har man blivit av med något som tyngt en under en lång tid. jag var så himla rädd för att hon skulle bli konstig, men har inte märkt något än och hon var helt förstående. hon förstod precis att man ville gå vidare och börja göra något annat, kanske va hemma med sin familj ett tag och sen starta sin egen karriär!
Så jag slutar jobba den 21 oktober, så skönt att ha ett slutdatum på detta, annars känns det som man kommer jobba i all evighet, men no-no, skönt!

I helgen bär det av till Napa Valley för att min värdmamma fyller 40 så då blir det partajj!

                                                                                                    CIAO

GUESS-klocka



Riktigt nöjd med min nya klocka, weehooo!


                                                                                                      CIAO


Exhausted, planering & ännu mer planering!








 
 
OK, en vecka i Lake Tahoe må låta/se lyxigt ut, men när man är med familjen 24/7 och man aldrig kommer ifrån dom så blir man rätt snabbt trött på allt och vill vara dra därifrån HUR fint det än är!
Barnskrik, bråk om allt, dom kan inte dela med sig, man får göra skitsaker som föräldrarna inte vill göra osv.
Första dagarna kände jag mig faktiskt lite ensam, det är som man inte tillhör familjen fastän dom säger att man gör det.
Det var då räddaren i nöden ringde; MAMMA. Hon kände på sig att nått inte var rätt och hade lyft luren och ringt tll mig!
Resten av dagarna var bättre, kändes mycket bättre när vi gjord saker och man inte tänkte på att man slet och jobbade.
Stranden var helt underbar, såg ut som man var i Kroatien, vi hyrde en båt och gled runt i.
Jag testade på att åka wakeboard och innertube(sådan ring man åker i efter båten), var riktigt kul faktiskt! 
Sedan var det girlsday en dag, så då var vi & shoppade lite medans the boys spelade minigolf(skönt att slippa bråkandet). Hemresan däremot var en mardröm, satt i mitten mellan Drake & drew som bråkade om sina leksaker & nös på mig och gjorde massa frågelekar i 1½ timma; what's your favourite...? Så tillslut när vi var en timma från Ross så höll jag på att få andningsproblem, ville bara vara i mitt rum, helt själv, utan någon i närheten som behövde min hjälp!

Så denna helgen har jag vart för mig själv nästan hela tiden utom när jag var i stan med Carro & Johanna.
Shopping hade jag inte räknat med men så blev det iaf, köpte mig armband, två ringar, örhängen, en väska & en kofta! (det sved lite i plånboken men nu är det bara spara som gäller)

Har börjat att planera min sista månad(21 okt - 21nov) med Anna nu, så himla mycket som måste räknas på, sparas, fixas & donas. Vart ska man bo? går det att hyra bil (fastän man inte är 21) och vad kommer det kosta? hur mycket kommer man göra av med i veckan? Hur mycket kommer nöjen att kosta(surfing, universal studios, hyra cykel osv)?
Jag ska ta hjälp av världens bästa pappa som kan allting så ska han få hjälpa mig att göra en överslagsräkning så man kan veta ungefär vad det kommer kosta att göra allting så vi vet hur länge vi ska stanna ungefär!!

Det jobbiga är att jag måste skicka in alla papper om när jag vill åka hem senast på torsdag så jag måste sitta ner med Christine och snacka med henne om att jag inte ska stanna & jag behöver hennes hjälp med papprerna, det ska bli skönt när det är gjort och jag har ett datum som jag kommer hem, vill bara ha allt fixat & klart! För jag är SOO done med att vara au pair, har ångest inför att jobba dom här sista veckorna, hoppas hoppas dom går fort, är sjukt redo för att komma tillbaks till GBG, jobba på ett vanligt jobb och träffa nytt folk.
Har mycket funderingar på att flytta hemifrån också, inte för att jag inte vill bo hemma men jag har ju bott här, själv, i nu ett år, haft egen bil, haft eget rum, stor garderob och klarat mig själv, känns inte som jag kommer känna att jag får tillräckligt med space hemma. Förhoppningsvis så kommer Anna att flytta ner till GBG så vi kan bo ihop & ha så kul som bara vi kan!!

Barnens pappa gifte sig i helgen så han & hans fru, barnen & våran familj ska äta middag ihop nu ikväll så jag bara väntar på att dom ska komma hem så jag får jobba lite, underbart!! haha.

                                                                                                        CIAO




Guru Josh Project - Infinity


I'm off to Lake Tahoe for a week



Idag bär det av mot Lake Tahoe med the Ramos family.
Det blir stranden varje dag & sen en del vattenskidor och sånt däringa kul jag inte testat innan så det ska bli kul!
Jag vet inte om jag kan ta med mig laptopen dit men om jag får det så blir det att jag skriver när jag väl är där uppe, annars så blir det ett inlägg om allt som hände och sas där uppe när jag är tillbaks, vilket blir den 16 augusi.
Sjukt taggad att åka upp för solen är såpass mycket starkare där så man kanske kan hinna att få sig en liten snygg bränna innan man drar tillbaks hit ner för att jobba konstant en hel vecka, suck!

Ska duscha nu & sen fixa lite, för sen bär det av!

                                                                                        CIAO

GUESS WHO'S BA-ACK?!



OK, here we go...
Lördag & söndag 26/7-27/7: satte mig på Marin Airporter klockan 11:00 för att ta mig in till flygplatsen, väl där, incheckad & klar, hade jag tre timmar slötid, så köpte mig fem skvallertidningar & lite "godis". Flyget gick 15:10, flög i tio timmar och anlände till Amsterdam, där fick jag vänta i fyra timmar för att sedan hoppa på flyget till GÖTEBORG!
Planet var framme 17:00 på Landvetter där Isabel väntade. Hon skulle köra mig & mina fruktansvärt fulla resväskor till Torslanda för att överraska min familj!
Väl där hemma så satte jag mig i buskarna utanför huset. Isabel hämtade mina föräldrar och sa att hon hade paket från mig i bilen och dom var tvugna att följa med för att bära, vääääldigt tunga paket!
Påväg till bilen så hoppar jag rakt ur buskarna och säga: HEEEEEEEJ, här e jag.
ATT DOM INTE DÖR!
Mamma står med munnen öppen och fattar ingenting, syrran storlipar och pappa bara ler som vanligt haha.
Var väl ungefär dom reaktionerna jag hade väntat mig!
Jag träffar lite grannar och överraskar syrrans kompis julia också, ingen fattar någonting!
Efter världens mest efterlängtade och godaste middag(pappa hade grillat och mamma hade gjort hennes goda potatissallad) så åker vi till mormor & morfar för att överraska.
Samma sak där, ingen fattar någonting och dom bara glor och tror att jag är nått hologram eller spöke eller nått,  ska jag vara ärlig så tror jag inte att dom ens tänkte, tror hjärnan stannade till för ett litet tag haha!
Måndag-Torsdag: bestod väl mest av att försöka koordinera ihop allt för att kunna överraska alla, vilket var lite krångligt med kul tillslut plus att jag hade sjukt tur med vädret, var runt 27-29 grader hela veckan, UNDERBART!
Torsdag 31/7: dååååå vart det sticky, kändes dock som man var himla gammal, bara småbarn som är ute på krogen nu, man kan ju inte festa med så smått folk, man vill ju hänga med folk som är i ens egen ålder och inte som fortfarande leker med dockor, haha. nee men, aa hade vart roligare om det vart lite mer folk i min ålder där, dock var sällskapet himla trevligt må jag säga, tack alla för att ni hängde med, ni är guld värda!!!
Fredag-Söndag 1/8-3/8: vet inte vad jag gjorde, eller jo, vi hade gäster på lördagen, och efter det så drog jag & isabel till kristian i eriksberg för att festa med lite skönt folk och träffa yazdan och gustav! Sedan blev det utgång, det var en rolig kväll faktiskt, mycket nice folk!!
Måndag-Onsdag 4/8-6/8: Nu började det bli lite mer svensk sommar och det låg väl runt 20 grader och var sol ibland och moln bland och sen kom det regn också, som vanligt, och för alla som känner mig så vet ni at jag är så sjukt påverkad av vädret, MEN, inte den här gången inte, jag störde mig inte alls på att det var grått & regnade, nått måste hänt haha!
På onsdagkvällen så kom isabel, ivan, josey & josse till mig en liten stund för att säga hejdå, IGEN. Dock är det bara 3 månader kvar tills jag kommer hem nu ungefär, så det kommer gå snabbt!
Torsdag 7/8: Planet gick från landvetter 06:25 så aa, jag var uppe TIDIGT, väl där så träffar jag på Coffes bror, vilket är ganska osannolikt, men iaf, gick på planet och SOV (fick sitta i gången, vilket suger), sen kom jag till amsterdam, fick vänta i två timmar, sen när vi väl skulle boarda planet så blev det förseningar och vi fick vänta ytterligare en halvtimma, inte så värst kul, men hellre det än att nått händer med planet när vi är i luften. Det tog 10 timmar att flyga till SFO och jag hade allmänt ont i rumpan, ryggen & nacken, fick också denna gången sitta i gången, OBEKVÄMT!
Sen fick jag gå igenom typ immigration-grejjset och jag hade tur som fick komma tillbaks in i landet, haha. Sen bar det av till baggage-claim, hämtade väskan, hoppade på bussen tillbaks hit, carro hämtade mig, släppte av mig här hemma.

Så nu är jag tillbaks här, känns jättekonstigt, var precis hemma i lilla torslanda och är nu tillbaks i CA, så himla stor skillnad. Ska verkligen ta vara på den sista tiden jag har här och hoppas på att anna kan komma tillbaks den sista månaden så vi kan ha lite rajtan!!!

Nu ska jag vila lite, dock INTE sova, för då kommer min kropp aldrig ställa om sig!

                                                                                                     CIAO

Semester från bloggen...



Tyvärr har det inte blivit skrivande i bloggen sen aa, den 25 juli där, blev ett litet uppehåll där. 
Det hela har faktiskt en riktigt bra förklaring...jag tog och köpte mig en biljett tillbaks till Sverige och hälsade på i 11 dagar, hade ändå semester i två veckor så varför inte, kände att det var 110% rätt sak för mig att göra!
Det var det bästa jag gjort i hela mitt liv, att komma hem från andra sidan jordklotet och överraska dom man älskar mest i hela världen, finns ingen bättre känsla. Allt fixande och ljugande vart SÅÅÅ himla värt det!

Kommer lite bilder & hela berättelsen i nästa inlägg, ska bara fixa med korten först!

                                                                                   CIAO

RSS 2.0