Jag har saknat mina byxor

Byxor: Monki
Linne: H&M
Glasögon: Urban Outfitters
Skor: Shoe pavilion
Jag har saknat mina byxor

Köpt på Forever 21 i L.A


Köpt på Forever 21 i L.A

onsdags-outfit

Kjol: Emmaus Björkå(second hand)
Top: American Apparel
Glasögon: Urban Outfitters
Skor: Shoe Pavilion
onsdags-outfit

Saknar min heliga stund på måndagar.

Ååh, vad jag saknar The Hills. Det har verkligen varit min heliga stund på Måndagar. Slutade jobba vid 7, hann träna två timmar, duscha och sen var det bara att slänga sig framför TV:n och zappa fram till MTV.  Det kändes verkligen som att man var en i deras gäng, man vet allas åsikter, allas klädsmak, vart dom äter, vart dom festar, allas hemligheter, man kan deras liv helt utantill kort sagt. Spenderade lite tid i Laguna Beach i lördags, där Lauren kommer ifrån, och det kan ju vara världens skönaste ställe. Beachen är fräsch, massa volleybollkillar, mysiga restauranger, aa, typ allt du kan tänka dig.
Jag vet väääärldens hemlis om Laurens ex; Jason. Skulle man läcka den skulle det bli lite hallabaluu i skvallertidningarna, mohaha. Tack Bella för att du luskar reda på sånt haha.

Jag älskar Whitneys klänning på denna bilden, den är så simpel men ändå ursnygg, ska försöka luska reda på vart hon har köpt den, eller hitta en som är liknande. Sen älskar jag hennes hår med, volym, snygg färg, stora lockar; perfekt.

Nu ska jag fixa mig för att jag ska på ett möte, låter himla viktigt , dock kan det lika gärna kvitta, men måste gå iaf, CIAO.
Saknar min heliga stund på måndagar.

Turkos är sommarens fräschaste färg!

Sommarens färg!

Måste, måste bara införskaffa detta armbandet.

Måste, måste bara införskaffa detta armbandet.

Sommarfräsch klänning & jag gillar hennes frisyr stenhårt

Sommarfräsch klänning & jag gillar hennes frisyr stenhårt

Eveningdress

Eveningdress

Casual outfit som jag älskar.

Hur fräsch outfit som helst och den är lätt att omvandla till en festutstyrsel.
Casual outfit som jag älskar.

Sandaler från ASOS.

582460-4

Michael Kors - spring 2008

Stilrent & snyggt !!
Michael Kors - spring 2008

Here we go again...

Tror det blir en deppvecka faktiskt. Mamma ringde inatt & snackade lite, det kändes jättebra, fick mig på lite bättre tankar. Men samtidigt blev det hemlängtan också, när dom pratar om att åka cab & allt sånt mysigt.
Känns som jag vill boka en biljett hem nu och bara dra.

Här borta i SF händer det inte så mycket, blev lite ändringar i schemat vilket gjorde min arbetsvecka värre än den skulle vart. Kan ju bara meddela att det inte hjälper att det är gråmulet här och ska förmodligen vara det hela veckan, äckligt deppväder! Jag vill bara krypa ner under täcket och se på en film.

Jag orkar inte vara au pair längre, känns som det är samma tjat hela tiden. Säga till barnen att göra läxorna, att duscha, att äta och att sluta bråka. Att jobba sent utan förvarning och aa, känner att det är ganska tråkigt i längden, vill göra något nytt. Idag ska jag iaf gå på bio med lillkillen, det blir ganska najs, bara sitta där i en & en halv timma och se på film.


Ska upp och vika lite tvätt nu och sen ska jag lägga upp lite bilder på fräscha saker jag vill ha!!

CIAO!

Manhattan Beach 24/5

Totally breathtaking !582460-1

Ta ett första steg...

Då var det dags att ge sig ut i bloggvärlden då, känns rätt bra faktiskt, att få skriva av sig allt det man tycker & känner, istället för att tjat hål i huvudet på alla kompisar om det haha.

Befinner mig i NorCal, San Francisco, och jobbar som au pair i ett år, men tror faktiskt att jag borde bege mig ner till SoCal, Los Angeles, för att starta ett liv där istället. Miljön, folket, värmen, stränderna, allt är mycket bättre än här. Folk är mer chilliga och det är mycket lättare att skaffa sig vänner & kontakter.

Bor granne med Anna, världens goaste tjej, här i SF. Hon och jag tog oss en lite roadtrip ner till LA i torsdags(22/5) och kom tillbaks i söndags(25/5). Det var nog den bästa roadtrippen jag gjort i hela mitt liv.
så sant som det är sagt.
L.A är staden jag är kär i, går inte att beskriva med ord hur jag känner när jag är där. Det är breathtaking.

Åkte runt tolv, ner mot Santa Barbara, för att träffa kompisar & övernatta. Blev lite beer-pong & kolla film sen stensomnade vi och vaknade FAKTISKT av att Serra kom in, skitpackad och ville sjunga schlagerlåtar för oss.
Hände inte så mycket på vägen ner, bara bra musik(hade bränt 6 skivor) & mycket skratt, tog ungefär 8 timmar, för vi råkade köra fel när vi var på väg ner mot SB.

Sen på fredag morgon bar det av mot LA.
Checkade in Hollywood & allt det där vi ville se, drog vi ner till OC, san clemente, till Isabel och hängde med henne hela kvällen, blev lite röj på Beachfire och sen blev det frukost på Dennys, yummie.
Sen drog jag & anna in mot LA och körde runt överallt, hollywood, beverly hills(tog en fika där och råkade se J.Lo åka runt i en merca) sen tog vi en lite star-tour. Köpte en starmap och använde Gunilla(våran GPS). mycket mycket spännande.

Sen så besökte vi alla stränder man borde; laguna, newport, manhattan, redondo. Hade det så jääävla bra.
Sedan drog vi in mot santa monica pier för att träffa santa barbara gänget, så åt vi på bubba gump.

Söndagen spenderade vi inne i beverly center(shoppingcenter) och på melrose avenue. kollade in lite marc jacobs & allmänt skojsiga saker(inkluderar udda folk)

Sedan som grädden på moset, våran avslutning, så bar det av mot Rodeo Drive, såååååå najs, massa dyra affärer, snygga bilar, snyggt folk. såg en italiens modell för armani eller nått, så sjukt fräsch. Han stog o pratade italienska bakom mig & A, trodde jag skulle tuppa av. Vägen hem till SF däremot var ju inte lika pleasant.

Just nu har jag en stund ledigt för att lillkillen ligger och sover, så jag försöker skriva av mig så mycket som möjligt och även tänka på min framtid. vet inte vad jag kommer syssla med. Vill bli stylist men känns som det är så himla svårt att lyckas inom det. Måste väl bara ha absolut rätt kontakter om det ska gå framåt!
Skulle iofs kunna tänka mig att bli hudterapeft också, ett yrke som förmodligen kommer bli mer & mer behövligt.
Jag får spendera kommande 7 månader att tänka på allt såntdär så jag komer fram till något när jag kommer hem till Sverige.

Får ont i huvudet av att tänka på allt sånthär, måste äta en apelsin eller något, haha.

Have a good one, CIAO!

RSS 2.0