saker & ting är inte alltid som det varit

Eftersom jag är "mellan två jobb" så har det inte hänt så mycket sedan sist, jag har spendrat rätt mycket tid i soffan, vilket jag inte har något emot, ÄN, lagat mat, städat, rensat ut i köket & möblerat om lite, för snart så ska jag leka inredare & göra om hela arbetsrummet, JIPPIE!

Det blev en stört kul spontanutgång i helgen faktiskt, det var jag, ivan, sellergren & hjuvikstjejerna, som drog till, hör & häpnad; chez amis, jag var fett skeptisk i början. Bilfärden in var helt galen, Sellergren hade nån skiva med "Lars Vegas Trio" i bilen och han spelade: ritch ratch fillibom bom bom tusen ggr om, med nervevad ruta och en hysterisk allsång blev det inte bättre än att jag LÅG ner i baksätet för att jag skrattade så mycket, fick fan inte luft! (kommer ett smakprov från youtube) Kvällen blev jättelyckad i alla fall. Sedan var jag på Casino Cosmopol i helgen med Ivan, rätt roligt faktiskt, han spelade bort lite pengar & jag agerade mest som hans plånbok så jag kunde se till att inte förmycket pengar försvann.

Jag har spenderat dagarna med att söka jobb och idag så anmälde jag mig som vikarie på två  dagis, känns ändå rätt bra eftersom jag jobbat  med barn i ett år redan, sedan har jag ringt till Katarina, mammas kompis, som jobbar imon äldrevården, så där får vi se också, men måste ändå till arbetsförmedlingen. Kan inte säga hur THRILLED jag är över att gå dit och bara känna mig kass, can't wait!

Har träffat folk jag aldrig trodde jag skulle bli kompis med, folk jag trodde inte alls gillade mig, folk jag trodde hade ett gäng som ingen kunde komma in i. Det visade sig att jag hade så fel man kan ha, det är precis tvärt om! Dom är faktiskt dom skönaste personerna jag träffat på länge och jag trivs riktigt bra i deras sällskap! Samma sak med en annan person som jag vart ovän med i tre år, helt nu plötsligt har vi blivit rätt okej kompisar, saker och ting ändras, och det känns faktiskt ganska skönt, det är kul att se att det inte bara är jag som ändrar mig utan andra också, och att man faktiskt inte behöver vara ovän hela livet bara för man vart det ett tag innan. People change!

For Your Interest så ska jag spendera fredagen med "Mr. Disco". 



                                                                                                        CIAO

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0